Јавни простории

Клин кат сервис е компанија која врши услуги како генерално, периодично и редовно чистење на различни јавни установи.

Во јавни установи спаѓаат: Училишта, градинки, трговски центри, државни институции, здраствени установи, магацини, бањи, базени, спа центри, концертни сали …